Naše recepty: Jak na dokonalý steak
Steak či stejk je plátek masa ukrojený přes vlákna z většího kusu masa, obvykle hovězího nebo obecně červeného. Steaky se obvykle upravují grilováním nebo pečením na pánvi. Protože se připravují rychle, s použitím suchého tepla a podávají se v celku, jsou použity vždy nejlepší části zvířete (Wikipedie).
Na začátek
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Integer in sapien. Vivamus ac leo pretium faucibus. Mauris dolor felis, sagittis at, luctus sed, aliquam non, tellus. Nam sed tellus id magna elementum tincidunt. Fusce suscipit libero eget elit. Integer vulputate sem a nibh rutrum consequat. Fusce tellus odio, dapibus id fermentum quis, suscipit id erat. Duis viverra diam non justo.
Potřebujeme
- Mauris dictum facilisis augue.
- Cras elementum.
- Aliquam id dolor.
- Fusce wisi.
Postup
Etiam sapien elit, consequat eget, tristique non, venenatis quis, ante. Praesent vitae arcu tempor neque lacinia pretium. Morbi imperdiet, mauris ac auctor dictum, nisl ligula egestas nulla, et sollicitudin sem purus in lacus. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum. Sed convallis magna eu sem. Fusce wisi. Nulla turpis magna, cursus sit amet, suscipit a, interdum id, felis. Nullam eget nisl. Duis viverra diam non justo. Duis pulvinar. Aenean vel massa quis mauris vehicula lacinia. In laoreet, magna id viverra tincidunt, sem odio bibendum justo, vel imperdiet sapien wisi sed libero. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos hymenaeos. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum. Fusce nibh. Integer pellentesque quam vel velit.